På Grannar använder vi cookies för att optimera vår webbplats för en bättre upplevelse. Genom att använda den här webbplatsen godkänner du vår cookiepolicy.

Cookiepolicy OK, jag förstår!

Villkor och integritetspolicy för Grannar.se

Vi vill att Grannar.se ska fortsätta vara en trevlig och säker plats på nätet därför har vi följande regler för våra annonsörer och medlemmar.

Integritetspolicyn följer längre ned. Klicka här för att komma dit.

Grannar.se är en tjänst som tillhandahålls av Stadsporten Citygate AB.

Allmänna regler

  1. Ej ångerrätt på köp
    Ångerrätt på köp gäller ej om du påbörjat nyttjandet av köptjänst. 
  2. Som annonsör/medlem måste du registrera korrekta kontaktuppgifter.
    Detta innebär korrekt namn, hemadress alternativt företagsadress, telefonnummer och annan begärd information i registringsflödena. Som privatperson kan du sedan välja att dölja viss information i din medlemsprofil eller annons.
  3. Endast ett aktivt medlemskap per person är tillåtet.
  4. Företag äger ej rätt att registrera privatmedlemskap.
  5. Som medlem godkänner du att Grannar.se, eller samarbetspartners till Grannar.se, kan skicka erbjudanden, nyhetsbrev och annan information via e-post.
    Vid registrering skapas automatiskt en annonsbevakning som bevakar nya annonser i ditt närområde. Likaledes kommer du att erhålla nyhetsbrev från oss. Samtliga utskick kan avbeställas genom att klicka på därför avsedd länk i erhållet utskick. Se även integritetspolicyn nedan för mer info.
  6. Annonser/annonssvar som innehåller olagligheter eller på annat sätt kan verka stötande är ej tillåtna.
    Inte heller är det tillåtet att länka till andra internetsidor med sådant innehåll.
  7. Annonser avseende konkurrerande tjänst/tjänster till Grannar.se är inte tillåtna.
  8. Medlem får ej kontakta annan medlem i ärenden med spam-liknande innehåll.
    Med spam-liknande innehåll avses sådant som uppenbart kan betraktas som icke relevant för annan medlem, t.ex. olika former av förslag eller erbjudanden om provisionsbaserade extrajobb. Ej heller är det tillåtet att marknadsföra andra internettjänster, sajter eller produkter.
  9. Ej tillåtet att söka modeller eller massagetjänster.
    Att via annonssvar eller meddelandefunktion söka modeller för fotografering eller posering är ej tillåtet. Ej heller är det tillåtet att via annonssvar och meddelandefunktion söka olika former av massage, undantaget de fall då dessa tjänster uttryckligen erbjuds av annonsör.
  10. Du måste följa svensk lag när du använder Grannar.se.
    Det innebär t.ex. att spridande av copyrightskyddat material inte är tillåtet, att andra aktiviteter som hets mot folkgrupp, trakasserier och mobbning kan komma att leda till polisanmälan från Citygate AB.
  11. Samtliga våra villkor gäller även vid modifiering av registrerad annons efter publicering.
    Om du ändrar innehållet i din annons skickas den återigen till granskning.
  12. Överträdelse mot våra villkor kan leda till avstängning från Grannar.se och i vissa fall även polisanmälan.
    Grannar förbehåller sig rätten att avgöra när en annons bryter mot reglerna på Grannar.se och dess anda.
  13. Ytterligare marknadsföring 
    Grannar har rätt att publicera annonsen eller delar av annonsen även utanför Grannar.se i produkter som vid var tid tillhandahålls av Grannar AB eller av dess samarbetspartners för att ytterligare öka marknadsföringen av annonsen.
  14. Grannar.se erbjuder ett antal funktioner varav en del är gratis och andra kostar pengar. 
    Grannar kan komma att ändra satta priser liksom att i framtiden ta betalt för tjänster som idag är kostnadsfria. Information om detta kommer att skickas ut i till våra annonsörer och informationen kommer att finnas tillgänglig på Grannar.se. En annonsör som idag nyttjar en tjänst som är gratis kommer givetvis inte få betala för en framtida betaltjänst utan sitt samtycke.
  15. Alla försök till datorintrång kommer att polisanmälas. 
    Det är tex inte tillåtet att ladda upp bilder som innehåller virus eller annan kod som kan orsaka skada på webbplatsen eller för annan besökare.
  16. Annonsören är personligen ansvarig för annonsens innehåll, dess riktighet och utförandet av sina erbjudna tjänster. 
    Annonsören är skyldig att ersätta skada som förorsakas Grannar.se genom att annonsören inte iakttagit dessa villkor eller på annat sätt förfarit vårdslöst.

    Ytterligare regler för företag

  17. Avtal och pris. 
    Genom registrering av en annons beställer företaget en publicering av sin annons på Grannar.se till det eventuella pris (exklusive moms) och till de villkor som för tillfället erbjuds på webbsidan. 
  18. Företag (personer som bedriver näringsverksamhet) får ej annonsera eller registrera medlemskap som privatperson.
  19. Annonsperioden är löpande.
    Har du en annons förlängs den automatiskt. 
  20. En ny faktura skickas när annonsen förnyas. 
    Fakturan kommer att baseras på de tillval som är aktiva när annonsen förnyas. Fakturerade belopp krediteras ej.
  21. Uppsägning av annons
    Uppsägning av annons skall ske genom att du före annonsförnyelse loggar in och själv raderar annonsen, ändrar inställningar för annonsen så att den inte förlängs automatiskt eller meddelar uppsägning till kundtjänst.
  22. För fakturan ges 20 dagars betalningsvillkor.
  23. Uppgradering av annonstyp
    Uppgradering av annonstyp kan ske mitt i en annonsperiod. Vid uppgradering ändras annonsen direkt. Du får en ny faktura för dina nya köp och för den tid som återstår av din annonsperiod. Vid nästa förlängning kommer fakturan att omfatta de val som är aktiva vid förnyandet.

Integritetspolicy

  1. Samtycke enligt personuppgiftslagen
    När du lägger in en annons eller anmäler dig som medlem för att kunna läsa annonser på Grannar.se samtycker du till att Grannar.se sparar uppgifter digitalt för att kunna upprätthålla en säker och trygg köp- och säljrelation med tillhörande tjänster. Grunden för behandlingen av dina personuppgifter är alltså att den krävs för att avtalet mellan oss ska kunna ingås och uppfyllas. Vi behöver alltså dina personuppgifter för att kunna uppfylla vårt åtagande mot dig som kund. Om du inte lämnar dina personuppgifter kan inte avtalet ingås och din annons kan därför inte publiceras och ditt medlemskap ej fullföljas. Om du inte kan godta vår personuppgiftshantering eller våra andra villkor ber vi dig avstå från annonsering och medlemskap och att inte använda våra tjänster.
    Samtycket är kopplat till webbsidan www.grannar.se och självklart även så textmaterial i dina eventuella annonsen baserat på denna sida. Användaren kan när som helst återkalla lämnat samtycke eller få besked om hur uppgifterna används genom att kontakta Kundtjänst på Grannar.se med angivande av sin önskan.
  2. De uppgifter som vi samlar in
    De uppgifter som vi samlar inär webbläsare, e-postadress, namn, IP-adress, din geografiska plats, telefonnummer, betalningsinformation och den information som du anger i annonser och annonsformulär. Detta görs dels för administration av kunder, dels för information eller marknadsföring av tjänster levererade av Grannar.se och/eller samarbetspartners.
  3. Inga personuppgifter överförs till tredje land utanför EU/EES
    Vi överför ej personuppgifter till tredje land, d.v.s. land utanför EU/EES.
  4. Anpassad information och mailutskick
    Uppgifter som har samlats in kan komma att användas för att förbättra tjänsten eller för att skicka ut anpassad information och erbjudanden om relaterade tjänster. Du kan alltid tacka nej till mejlutskick med erbjudanden, information eller reklam från Grannar.se via länk i mailutskick eller genom att klicka här
  5. Du medger till att personuppgifter kan lämnas ut till polis och skattemyndighet
    När du lägger in en annons medger du att Grannar.se sparar och kan komma att lämna ut dina personuppgifter till behöriga myndigheter som Polisen och Skatteverket.
  6. Cookies används
    Vi använder cookies. Cookies förbättrar tillgången till vår webbplats och identifierar återkommande besökare. Dessutom förbättrar våra cookies användarupplevelsen genom att spåra och målanpassa användarens intressen. Vår användning av cookies kopplas över huvud taget inte till personligt identifierbar information på vår webbplats.
  7. Insamlad information skyddas
    Insamlad information skyddas i möjligaste mån enligt gällande lagstiftning för att förhindra obehörig åtkomst och användning av uppgifter.
  8. Gallring
    Dina personuppgifter lagras inte längre än det är nödvändigt för att kunna uppfylla ändamålen med behandlingen såsom de beskrivs här. Dina personuppgifter gallras när de inte längre är relevanta för de ändamål som de har samlats in för, senast 15 månader efter avanmälan från medlemskap.
  9. Avregistrering
    Om du inte vill få erbjudanden, information eller reklam via mail kan du klicka här.

Genom att använda vår webbplats godkänner du vår integritetspolicy som den presenteras här..

Regler och integritetspolicy kan uppdateras och kan därför förändras med tiden.

Grannar.se ägs av Stadsporten Citygate AB:


Org. nr 556550-1201

Stadsporten Citygate AB

Drottninggatan 25
105 31 Stockholm

 

Grannar är Sveriges största marknadsplats för hemnära tjänster.
© 2006 - 2019 - Grannar.se

Kontakta oss

Stadsporten City Gate AB, äger och driver Grannar.se
Drottninggatan 25
105 31 Stockholm

Annonsera på vår webbplats Grannar.se »

Nyhetsbrev

Fyll i din e-postadress för att anmäla dig till vårt nyhetsbrev.

Välj plats

Använd position från din enhet an ×